От утре затварят участъци по улиците „Мазалат“ и „Сан Стефано“ От 26 януари (четвъртък) се въвежда временна организация и безопасност на движението със затваряне на пътните платна, в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по улица „Мазалат“ в Казанлък, както следва:
- в участъка от кръстовището с ул.„ Христо Ботев“ до кръстовището с ул.„Сан Стефано“ движението на МПС ще бъде затворено в двете посоки.
Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните булеварди и улици: ул.„Христо Ботев“, ул.„Бачо Киро“, бул.„Розова долина“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.
Въвежда се временна организация и безопасност на движението със затваряне на пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на улица „Сан Стефано“ в Казанлък, както следва:
- от кръстовището с ул.„Мазалат“ до кръстовището с ул.„Иван Вазов“ ще бъде затворено движението за МПС в двете посоки.
Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните булеварди и улици: ул.„Христо Ботев“, ул.„ Бачо Киро“, бул.„Розова долина“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.
Промените се налагат във връзка с изпълнението на проект на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора по реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа на града. Те ще важат от 8 часа на 26 януари (четвъртък), до 17 часа на 10 февруари (петък), включително.