Министърът на туризма Николина Ангелкова и организатора на Международната туристическа борса „Ваканция СПА Експо“ Вихра Огнянова посетиха щанда на Община Казанлък на откритата днес в Интер-Експо център в София Международна туристическа борса „Ваканиця СПА –Експо“. Те с интерес са изгледали програмата, с която град Казанлък представя своята уникалност и туристически възможности на борсата.Това съобщават от Пресцентъра на Община Казанлък.

Оттам допълват, че в дните на изложението –от днес до събота включително- 13 февруари, на щанда на Община Казанлък, всеки желаещ може да закупи билет за Празника на розата-2016 година.
По време на откриването на казанлъшкия щанд, актьори от общинския театър „Любомир Кабакчиев“ са представили част от възстановката „По пътя на траките. Театралите от град Казанлък за първа година се включват в представянето на Долината на розите и тракийските царе на Международната туристическа борса. Традициите на Розовата долина по автентичен начин пресъздаватна форума и танцьорите от фолклорен ансамбъл „Арсенал“.