Казанлъшко момче отнесе симпатиите на публиката в Четвъртото издание на Арт мултимедия Фест, проява в рамките на тракийските празници в Казанлък. На импровизиран киносалон на открито, в парк "Тюлбето" претенциозната фото публика отличи лентата с име "Провидението" на Милен Мазнев като най- впечатляваща от представените.

Жури от изтъкнати казанлъшки фотографи и председателствано от Юрий Треймън, заместник-председател на фотографска академия „Янка Кюркчиева“ присъди първата награда на Елена и Иван Масларови - семейство от София за творческата им интерпретация на тема: „Долината- легенда без край“.Артфест мултимедия“ е форум на фотограф –художници и любители от цялата страна за творчески интерпретации на забележителности от Долината на розите и тракийските царе.Първото издание на фестивала е през 2012 година. В тазгодишния му формат участваха автори от цялата страна, които представиха творбите си пред межднародна публика.

Отличените автори получиха ваучери с парични премии от Община Казанлък. 6-те създадени мултимедийни творби от тазгодишния фестивал, стават част от фонда на новосъздадения и единствен в България музей на фотографията и съвременните визуални изкуства, който се намира в Казанлък. Атрактивните мултимедии ще бъдат достъпни за желаещите да ги видят.