Може и нескромно да прозвучи, но импресията на zakazanlak.bg "Миг в есенното злато на Казанлък" през миналата седмица подсказа една добра идея на Община Казанлък. От днес, 15 октомври, Общината обявява фотоконкурс „Есенни мигове в Казанлък“. Гласуването за най-харесваната снимка ще продължи до 12 ноември 2018 г., понеделник, 10.00 ч. сутринта, съобщава общинският пресцентър. До този ден и час Общината очаква любителски фотографии на красиви есенни моменти от града във Фейсбук профила на администрацията „Община Казанлък – Долина на рози и траки“. За да могат да се видят снимките, е необходимо желаещите да бъдат приятели на профила на Община Казанлък във Фейсбук. Включването в надпреварата за най-оригинален есенен фотос от Казанлък може да стане и като се изпращат снимки на електронен адрес k.sabitia@abv.bg, с бележка „За фотографски конкурс“.

Важно е фотографиите да разкриват добре познати, разпознаваеми места за казанлъчани. Максималният брой фотографии за участие е до 3, като всяка изпратена снимка трябва да съдържа две имена и телефон за връзка, а по желание на автора – кратък коментар за заснетото.

Резултатите ще бъдат обявени на 19 ноември 2018 година в профила на Община Казанлък във Фейсбук, като победителят ще бъде лично уведомен със съобщение.

Всеки от приятелите на Община Казанлък във Фейсбук ще може да се наслади на кандидат-фотографиите за № 1 в есенния фотоконкурс и да харесва повече от една снимка. Победител ще е фотографията с най-много харесвания.

Условията на фотоконкурса са публикувани на интернет страницата на Община Казанлък.