Обич и аплодисменти за Капка Тодорова в Казанлък

Препълнена зала, топла публика и заразителен смях посрещна и изпрати с обич авторката на „Лола, секс, муска и революции“ – Капка Тодорова, в Казанлък.

Сборникът с фейлетони, носител на Наградата на Съюза на българските журналисти за книга на 2015-та година, бе представен в Литературно-художествен „Чудомир“ снощи в рамките на Чудомирови празници 2016.
В искрен и дори – приятелски диалог протече срещата, която бе отворена от гласа на Чудомир, прозвучал от автентичен запис, съхранен в архивите на музея.
Представянето събра фенове на фейлетоните на Капка Тодорова, които са отпечатани в сборника, след публикации на страниците на „24 часа“, където тя работи и като кореспондент на България от Европа.
Хуморът, словото, политиката, медиите, журналистиката, бяха темите, по които авторка и публика споделиха мисли и усмивки.
Срещата, която доведе в „Чудомир“ изкушени от писането казанлъчани и страстни почитатели на финия хумор на Капка Тодорова, води Диана Рамналиева. "Секс, мусака и революции" представи Райчо Ангелов, отговорен редактор на издателство "Парадокс". Книгите, които издателство „Труд“ изпрати за събитието, бяха буквално разграбени за минути, а опашката за автографи – дълга.