Истинско коледно вълшебство сътвори и подари на публиката в Държавната опера в Стара Загора певицата и преподавателка по джаз и поп пеене в музикалното училище в града Надя Тончева и нейните ученици.

За втора поредна година коледният концерт на Надя и възпитаниците й, освен коледно настроение подарява и естетика за очите с официалните тоалети на сватбен салон "Галина".

Повече от час публиката в залата имаше възможност да се наслаждава на прекрасните коледни вечни песни, изпълнени от талантливите ученици. Емоционални и силно въздействащи мултимедии, дело също на възпитаник на Музикалното училище, съпровождаха всяко едно изпълнение. Допълнителен чар на концерта бе и полезната и любопитна информация към всяка една песен, изпълнявана от младите изпълнители от класа на Надя Тончева.

Сред песните, изпълнени на концерта, бе и песента,включена преди 4 години в Списъка на световното нематериално културно богатство на ЮНЕСКО- "Тиха нощ, свята нощ". Тази година, на Бъдни вечер се навършват 197 години от създаването на песента, родена случайно след развален орган в малкото австрийско селище Обендорф.

Финалът на концерта традиционно сложи Надя Тончева с невероятно изпълнение на песента на покойния Пламен Ставрев и Пейо Пантелеев "Рождество".

Цветя, аплодисменти, сълзи в очите, гарнираха коледния концерт-подарък на възпитаниците на Надя Тончева от старозагорското музикално училище.

Концерт, който Казанлък заслужава да види.