Допълнителни вагони осигурява За SPIRIT of Burgas "БДЖ – Пътнически превози", съобщават от Управата на железниците. Допълнителните вагони ще са към съставите на два влака на 7-ми и 8-ми август. Влаковете, които ще спрат и на ж.п гара Казанлък са с номера № 3621/3624, които минават и през ЖП гара Казанлък.

В дните на фестивала всички влакове между София и Бургас ще пътуват директно до Бургас и от Бургас, без да се налага превоз на пътниците с автобуси, поради извършваните ремонтни дейности по железния път от Национална компания „Железопътна инфраструктура”.

Влак № 3621 от София минава през Казанлък 11:17 часа и пристига в Бургас в 15:00, а влак № 3624 тръгва от Бургас в 13:45 и пристига в Казанлък в 17:36.

В първия ден на SPIRIT of Burgas (7-и август) и в деня след неговото провеждане (9-и август) символично нареченият Robbie Williams EnterTRAIN ще разполага с вагон-бистро, специална озвучителна система и диджей, които ще направят пътуването на меломаните повече от забавно и приятно.

На 7-и август Robbie Williams EnterTRAIN ще замине сутринта от Централна гара София и ще пристигне следобедните часове в гара Бургас. На 9-и август влакът ще тръгне от Бургас в ранните следобедни часове и ще пристигне вечерта в гара София.

Предварителната продажба на двупосочни билети за пътуване с Robbie Williams EnterTRAIN по маршрута София – Бургас – София стартира от 23-и юли.

Билетите за специално брандираните вагони на влака ще се продават с 20 % намаление, съгласно тарифата по релационни цени само срещу закупен билет за събитието на всички билетни каси в железопътните гари и бюра в страната. Цената на билета със задължителна резервация за пътуване в двете посоки (София – Бургас – София) ще бъде 31.30 лв. Посетителите на SPIRIT of Burgas, които желаят да пътуват с Robbie Williams EnterTRAIN, могат да ползват и всички предлагани намаления и търговски отстъпки от редовната цена на билета (отстъпки за пътуване на учащи и групи).

Подробна информация за закупуването на билети за пътуване с Robbie Williams EnterTRAIN може да бъде получена от служителите на билетните каси в железопътните гари и бюра в страната.

Телефоните за връзка с билетните каси в гарите и бюрата са посочени на интернет страницата на железопътния превозвач (www.bdz.bg).