Оригинална книга с опако и лице бе представена в Шипковата къща в Казанлък.

Тя е колективен, но в никакъв случай опестен труд на на автора на разпродадената като топъл хляб при социализма книга „Бай дъ уей“, и на идеолога и кръстник на изключително популярния при комунизма оркестър, в който един евреин свири и трима българи му пречат- „Едно плюс три“.

Казано иначе: пред казанлъшкото общество на ценителите на стойностните работи в живота, своя прощъпулник стори сборната енциклопедия от „истории със сексуален и политически характер“, в два нюанса: „ А дано, ама надали“ и „Надали, ама а дано“. Оптимистичният поглед в случая е дело на инженера, възпитаник на немска гимназия и със солиден казанлъшки корен гражданин, син на художника Иван Пенков- Джони Пенков, и софийският ведър разказвач на смешни глупости, повече от половин век- Джеки Стоев.
Представената книга идва на бял свят благодарение на спечелен конкурс на Министерство на културата „ Помощ за книгата“.
Уважилите премиерата на книгата- близнак за важните работи в живота, си тръгнаха с мускулна треска в стомаха и световъртеж в очите. Причината: акцентите в сборната книга бяха представени лично от двамата й автори и приятели повече от половин век, които не оставиха и миг несмешен покой за почитателите си.
Книжното парньорство, изразяващо се в двама автори в една книга, в никакъв случай не затруднява читателите й, поради простата причина, че там, където свършва мисловния принос на единия, и започва този на другия, има щедър и достатъчно едър надпис - указание: „Обърни!. Не страницата, а книгата! „
Сред бонусите на премиерата в Шипковата къща бе възможността и за лична среща с автограф и щедро изрисуван шарж и послание от двамата автори на „А дано, ама надали“ и „Надали, ама а дано“. За тези, на кfито и това не им стигашеq бе представен и малък черно-бял филм от доброто старо време, в който се третираше в чисто класически и ретро вариант проблема за развода по български. И двамата герои на вечерта имат ведро участие във филма, който по думите им, „още по време оно е бил с бонуси“. Филмът е ням и може да се разбере и от чужденци, обобщи кратко Джони Пенков, за тези, които заровиха глави в чуждите речници.След края му и симпатична лавандулова пауза, гарнирана с припев от морски гларуси и песен на щурче, бе представен и филм- размисъл, посветен на ромите

„Хляб и зрелища“.
Зад камерата на снимания година филм в 12 хилядната ромска махала на Кюстендил е синът на Джеки Стоев- Антони Стоев. В ролята на питащи са Джони и Джеки, а главен герой на филма е Боби- собственикът на първата независима циганска телевизия в Кюстендил.
Още за това, ви очаква в поредната ни пориця /Не/видяно тези дни.
Иначе: адресът на тези свежини е лесен: Шипковата къща в Казанлък и всичко, което правят там.