ОБНОВЕНА: Полицай и съпругата му са откритите мъртви в Казанлък

Полицай от РУ-Казанлък Драгомир Кирчев и неговата съпруга Галина са жертвите от криминалния инцидент тази сутрин, по неофициална информация В 6.18 часа тази сутрин е получен сигнал за открити два трупа - на мъж и жена, в Казанлък, в улицата, намираща се в междублоковото пространство до блок 46 в квартал "Васил Левски", потвърдиха от Областна дирекция на МВР-Стара Загора. В момента районът е отцепен и се води разследване на тежкия инцидент.

Според очевидци, на мястото, където са намерени телата, има кръв и следи от огнестрелни рани. Предполага се, че става дума за убийство и самоубийство.

Двамата са живели години заедно, имат и дъщеря на 15 години.

Драгомир Кирчев е на 50 години, дългогодишен полицай, служител във звеното СИГМА. Съпругата му Галина, на 47 годин, работи в голяма казанлъшка фирма.

Предполага се, че причина за убийството и последвалото самоубийство са неизяснени отношения и ревност.

По ирония на съдбата, последният статус на Драго Кирчев във Фейсбук гласи: "Моторът не е средство за избиване на комплекси и не търпи безразсъдство".


Преди близо 8 години, подобна трагедия разтърси друг голям казанлъшки квартал "Изток", където военен застреля съпругата си и си направи харакири. тогава двамата оставиха невръстно момче- сираче.