Борис Кърчев: Колеж в Казанлък ще има, но не по заслуга на Стойнев и БСП

Борис Кърчев, кандидат за народен представител от ГЕРБ – Казанлък:

Колеж в Казанлък ще има и той няма да е заслуга нито на Стойнев, нито на обкръжението му - това показват делата им за Казанлък до сега.
В края на кампанията дори водачът на листата на опонентите ни заговори за казанлъшкия колеж. Г-н Драгомир Стойнев, като бивш министър на икономиката чак сега ли е разбрал колко е важно за машиностроителния бранш в България, тук на място в Казанлък да има Колеж за професионални бакалаври?
Ние в ГЕРБ, бизнесът и младите хора на Казанлък отдавна знаем, че никакви национални карти, схеми и хартиени стратегии, които от левицата тепърва щели да правят - няма да решат проблема с точните кадри за българската икономика. А само такива конкретни и реални решения, като казанлъшкия Колеж, в който студентите ще учат едновременно теорията и практиката именно в нашите заводи. Затова за мен Колежът е основен приоритет в тази кампания от самото начало.

Водачът на БСП обещал на среща с работодатели в Стара Загора да провери след изборите въпроса за спирането на казанлъшкия проект за колеж, което уж бил направил нашият финансовият министър ?!? Тогава ще разбере колко грешно са го подвели PR-ите и съветниците му. Драгомир Стойнев беше депутат от Стара Загора досега и трябваше да знае кои негови колеги от старозагорския район бяха съветници на други бивши министри, кой публично критикуваше нашия колеж. Трябваше да ги знае много добре тези неща, не да слуша суфльорите си, а да си следи региона, нищо че е в образованието, а не в мините.

На среща с работодателите в Стара Загора е лесно да се говори, но истински запознат с Колежа в Казанлък е бизнесът на Казанлък. Работодателите в Казанлък знаят фактите, знаят истината, знаят всичко за нашия Колеж, защото са пряко ангажирани и участват във всяка стъпка по този проект заедно с нас.
По казанлъшкия Колеж се работи активно от Кмета на Казанлък и от нас в ГЕРБ и то с помощта на казанлъшкия бизнес, за което вие от БСП и другите партии нямате никаква заслуга!


Колеж в Казанлък ще направим! Това ви го обещавам аз - и като инженер и като казанлъчанин!

Борис Кърчев

ПП ГЕРБ
Купуването и продаването на гласове е престъпление