Галина Стоянова : Кампанията на  ГЕРБ в Казанлък бе  кампания на диалог с местното население

Кампанията на ПП ГЕРБ в Казанлък бе кампания на диалог с местното население и стигна до всеки един жител на общината - спокойна, но много убедителна кампания, така определи водената в продължение на месец кампания ГЕРБ досегашният кмет на община Казанлък Галина Стоянова, зад чиято кандидатура за втори мандат, по предварителни резултати, са гласували 71,18 %. „ Логични и убедителни са резултатите от кампанията“, каза още Галина Стоянова. По предварителни данни над 70 % са гласували за кандидата на ГЕРБ за кмет на общината и над 36 % за листата за общински съветници и кандидати за кметове в големите населени места.
По отношение на високия изборен резултат на ГЕРБ в Казанлък Галина Стоянова коментира : „ През последните четири години като екип ние се състезавахме с големите градове и общини в България. Този състезателен дух вероятно се е предал и на жителите на общината. Вероятно те са възприели желанието ни Казанлък да става все по-голям и разпознаваем с успехите си сред големите общини.“
Галина Стоянова подчерта, че по време на кампанията от ГЕРБ са продължили добрия тон, добронамереността и екипната работа, както в предходните четири години на управление на общината. Тя поясни, че както досега, така и занапред от ПП ГЕРБ няма да разчитат на черния пиар, който през последните години се наложи в Казанлък като практика на поведение и отношение.