Ясновидецът: Силна енергийна зона е България. Всемирът ни пази
Визитка:
Божидар Караджов е единствения българин, вписан в елитната класация на най-известните пророци в света. Тя бе направена през 2018 година, като в нея бяха заснети ясновидци от Европа, Азия, Америка.
В началото на 2015 г. единствен той с точност предсказа трагедията с авиокатастрофата над френските Алпи. Първи провидя страшния пожар във влака по линията София – Кардам. Винаги е познавал резултатите на изборите в България. В началото на 2014 г. само той разкри за бъдещите тогава проблеми между Русия и Украйна, и отцепването на Крим. В началото на 2010 година предсказа избухването на вулкана под исландския ледник Ейяфятлайокутл. Провидя сдаването на поста от Тереза Мей, както и забавянето на Брекзит.
Има завършени две висши образования – магистратура по психология в Пловдивския университет и бакалавърска степен – икономика, в Стопанската Академия в Свищов.
Обикновено при лична среща не иска да знае нищо за човека – не пита и не желае коментари. Нужни са му единствено трите имена, датата и годината на раждане. Това му е предостатъчно, за да започне да говори за всичко, което касае личността, застанала пред него. Не работи с нумерология, не е астролог.
Той е ясновидец.

Роден е и живее във Варна. Има 3 деца.

Преди гостуването си в Казанлък, на 14 и 15-ти март тази година, Божидар Караджов се съгласи да отговори на няколко въпроса за читателите на сайта zakazanlak.bg.

Желаещите да се срещнат с него на тези дати, могат да получат повече информация на https://bojidar-karadjov.com


- Г-н Караджов, как „виждате“ човек, като застане пред Вас? Как изглеждаме - като лъч, светлина, контур, щрих, цвят, енергия?


- Енергия струи от всеки човек. До колко е силна е друг въпрос. Но за мен тя е видна. Енергията, най-просто казано, я описвам като светлина, като аура, която заобикаля всеки даден индивид.

- Какво се случва с нас, хората, сега и защо? Защо толкова се обърка всичко напоследък, светът... стана друг? Или е време за плащане?

- Всяка епоха в историята носи своя собствен заряд, тя е различна, странна, понякога неразбираема за не толкова силните енергийно хора. За това съществуват такива като мен - да разчитат знаците на Всемира и да помагат на човечеството.
Макар да има предопределеност, винаги съм твърдял, че всеки може да промени съдбата си до 20 %.
Животът е така устроен.
Но както казах, всяка епоха е различна. Когато е настъпвала хилядната година тогавашните са смятали, че идва края на света. Но той не дойде. От тогава са изминали вече 1020 години и все още сме тук - на Земята.
Проблем до някаква степен са съвременните технологии. Те правят човека ленив, мързелив, вял. Векове наред хората са се трудили с пот и кръв да изкарат прехраната си, а сега всичко е много по лесно в живота.


- Откъде дойде този мистериозен вирус и защо така обърка света? Това наяве ли е, истина, филм, конспирация, предупреждения свише, глобален извънземен експеримент, какво?

- Винаги е имало и ще има мутации на различни вируси. И при този случай е така, но твърдя, че бялата раса е много по-устойчива срещу тази зараза.
Решение на проблема, както и ваксина, ще има най-скоро - ситуацията ще бъде овладяна до месец.
Но края на 2020 г. ще има нов пик на коронавирус.


- Преди няколко седмици написахте в личния си профил във ФБ, че този коронавирус няма да засегне много страната ни? Защо ?

- Силна енергийна зона е България. Всемирът ни пази.
Генът ни е много по-устойчив.


- Пророчицата баба Ванга е заръчвала всички българи да се приберат в България до 2025 година? Споделяте ли това и какво има след тази година, че е важно да сме на едно място?


- Съвременният свят е глобален. Земята е една. Ние сме си у нас, независимо дали живеем на територията на България или на друго място. Хората сме еднакви - ние сме един биологичен вид, без оглед на пола, цвета на кожата, религията. Има и мутации, но то е друго. Важното е да сме добри едни с други, да си помагаме.
Българите няма да се приберат у нас до 2025 г.
Виждам, че през въпросната 2025 година ще има много катаклизми в световен мащаб - мощни наводнения, изригване на вулкан, земетресения, но България ще бъде незасегната.

- Правите безпощадно точни диагнози на болните ни тела. Какво ни разболява днес?


- Ние все още не сме обследвали всичко в природата, много неща са скрити за науката. Тя открива нещо и бърза да го приложи, без да има данни, как то ще се отрази на бъдещите поколения. Това е вредно.
От тук произтича, че съвременните, модерни технологии, къде бавно, къде бързо ни превземат. Ставаме зависими от тях. Те променят психиката ни, но разболяват и физиката ни. Учените мълчат, защото нямат пълна информация за последствията. Това е по-страшно от пандемия, по-страшно от война.- Можем ли да избегнем болестите, причинени от лоши мисли ?

- Да, можем.


- Съществува ли прераждането? Паралелният свят... И важно ли е да знаем кои сме били?

- Съществува прераждане. Има паралелен свят. То и научно е доказано. Но Всемира крие ревностно своите тайни. Трябва сами - стъпка по стъпка, бавно и настъпателно да откриваме чудесата на битието.
Кармата, свързана с предишни животи, не трябва да бъде разкодирана. Това може негативно да повлияе върху настоящия живот.

- Имат ли хората предначертана съдба или сами градят съдбата си? И ако имат предначертана, могат ли да я променят със силно желание и воля?


- Пак повтарям, че всеки човек може да промени до 20 процента от живота и съществуването си. Но по-важното е човек да се стреми към духовно израстване, да бъде добър, хуманен, а не към материално щастие, защото то е незначително, тленно, носи само временна радост, но е банално и причинява скръб, а и често е за сметка на трети лица.

- Мъртвите свързват ли се с нас, за да ни помагат и предават съобщения?

- Бялата светлина е много по-могъща от черната. Животът е по-силен от смъртта. Трябва да имаме вяра, надежда и любов.

- Американските, а и не само, и руските власти или поне отделни организации смятат, че извънземните комуникират с нас. Ще ни се „покажат“ ли скоро или всичко, което се случва с природата и с хората, са техни сигнали.. че са до нас?


- Живот извън Земята съществува. Ще бъде представен пред широката публика до 7 години.


- Колко време още може да оцелее светът при този саморазрушителен начин... по който живеем...? И какво иде след нас?


- Информацията, която получавам от Всемира, свързана със световната съдбина, касае период от 20 години в бъдещето.
Според мен е невъзможно да се влиза в канали, от които да се черпят сведения за събития, които ще се случат след повече от 30 години напред във времето в света.