На 5 август 2023 г., събота, се въвежда временна организация на участъци по бул.“Розова долина“ и ул.„Иван Вазов“ в Казанлък за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства, както следва:


По бул.„Розова долина“ ще бъдат затворени и двете платна за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства:
- В участъка от кръстовището на бул.„Розова долина“ с бул.„23-ти Шипченски полк“ до кръстовището с ул.„Цар Иван Шишман“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните улици: ул.„Христо Ботев“, ул.„Академик Петко Стайнов“, бул.„Княз Александър Батенберг“, ул.„Хаджи Димитър“, ул.„Пейо Яворов“ към съществуващата улична мрежа в града.

В зависимост от етапа на строително-монтажните дейности по ВиК мрежата, промени ще има в участъка от кръстовището на ул.„Иван Вазов“ с ул.„Академик Петко Стайнов“ до кръстовището с бул.„Розова долина“.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните улици: ул.„Академик Петко Стайнов“, бул.„23-ти Шипченски полк“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Промените в движението в посочените участъци се налагат във връзка с изпълнението на проект на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора, по реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа на Казанлък и ще важат от 08.00 часа до 17.00 часа в съботния ден.