Мюзикълът „Мечо Пух“ с премиера на 31 май в Летния театър В навечерието на Деня на детето Детско-юношеската студия за опера и балет на Държавна опера-Стара Загора представя своята най-нова постановка на мюзикъла за деца „Мечо Пух” по музика на Александър Йосифов – на 31 май, от 10.30 часа на сцената на Летния театър!
Не пропускайте да се срещнете с любимия на малки и големи герой Мечо Пух, да се впуснете в неговите забавни приключения, да се насладите на мелодичната и жизнерадостна музика, да си подарите много настроение и усмивки! – канят от оперния театър. Ето и творческият екип на спектакъла : Режисьор Жасмина Чолакова, Музикална подготовка Инна Андреева, Хореография Богдана Сергеева, Ивелина Николова и Калин Любенов.
„Мечо Пух” ви очаква на 31 май от 10,30 ч. в Летния театър на Стара Загора!
„Мечо Пух е представление-
за децата забавление.
С разни случки чудновати
и герои все познати.
С песни,танци и игри
ви очаква приключение
за доброто настроение.
"Мечо Пух" ще ви пренесе в света на "Мечопухинопол" - там ви очакват забавни приключения, в които ще откриете: Как приятелите намират опашката на магарето Йори, Какво се случва, когато Мечо Пух среща Пчеличките, Защо Прасчо се преструва на кенгуруто Ру…
Това е една истинска история за приятелството, в която героите разбират, че всяко действие има последствия, но дори и да сгрешиш, ако имаш приятел до себе си, всяка трудност преминава с лекота.”
Жасмина Чолакова, режисьор на спектакъла и ръководител на студията