Задават се тежки сватбиНаша Царица къса с моминството
Депутат и дългогодишен личен ерген минава под венчило


Така накратко и в резюме ще изглеждат ВИП сватбите в следващите 50 дни, на които ще е подвластен Казанлък и за които вече изтече информация по градското Стъргало.
/За тези, които сме пропуснали или още се шумоли твърде дискретно, но пък се чувстват пренебрегнати, е желателно своевременно да се разтръби./


Само след ден, на Петровден, в Гражданското ще си кажат „Да“ и ще се раздели официално с моминството една от най-големите и харизматични казанлъшки красавици, плод на българо-украинската дружба, носителката на короната на Царица Роза 2013 година Юлия Попова. Нейният избраник по сърце е софиянецът Захари.
Красивата Юлия е възпитаничка на ППМГ „ Никола Обрешков“ и след завършването си заминава да учи в САЩ, където поема и част от бизнес делата на своя баща- Георги Попов, собственик на „Суперабразив“ ЕООД.


Денят на Светите Петър и Павел се счита за ден, носещ добра енергия и добри поличби за дома и семейството, както и здраве за неговите членове. Тържеството след радостното събитие по бракосъчетаването обаче няма да е на църковния празник, а ден по-късно, в събота, когато казанлъшката Царица Юлия Попова и избраникът й Захари ще посрещат тежки гости. Празничната гощавка ще е в просторния дом на семейството в Енина.


Най- горещият месец на годината- август и не случайното 18-то число са избрали за узаконяване на дългата си любов, дала красиви плодове – в лицето на две пораснали вече момчета, местният депутат от ГЕРБ и бивш общински съветник, както и бивш собственик на ББС Кейбъл Борис Кърчев и неговата дългогодишна спътница Мирослава.
Датата, на която ще си кажат „Да“ пред длъжностно лице от казанлъшкото Гражданско е в разгара на депутатската ваканция.
Стилното тържество ще е в любим казанлъшки ресторант на двамата, в който преди депутатстването, а и сега Кърчев обича да отсяда. Началото на тържествената церемония по бракосъчетаването е от 19 часа.


А кой ще кумува на двойката засега не знаят и в Деловодството на Парламента.


Любов, здраве, куп деца, за младоженците оттук до края на света!
И що са години напред, в споделеност и доверие да ги извървят!