С резултат 1:1 юношите, младша възраст на ФК”Арсенал 2000” и ФК”Верея”-Ст.Загора, не успяха да се победят на стадион ”Арсенал”.
Мачът вървеше равностойно, но в 30-та минута играч на гостите видя излезналия вратар на „арсеналци” и с прехвърлящ удар реализира за 1:0. Второто полувреме домакините поеха нещата в свой контрол и буквално смачкаха противника си, но топката така и не искаше да влиза. Отменен бе и чист гол на Мариян Михов за несъществуващ фал, срещу старозагорския страж. В 50-та минута Юсейн Пател, с прехвърлящ удар от 30 метра вкара „бразилски гол”.В самия край на срещата Кенай Алим стреля, но ударът му мина на сантиметри от вратата.Старозагорският отбор бе воден от ветерана във футбола Христо Белчев, известeн и като Операта.
Ето и резултатите от другите играни срещи:
Юноши, младша възраст, водени от Александър Георгиев падат с 4:1 от ФК”Стара Загора”, при децата „Арсенал” победи ФК„Загорец”-Нова Загора, с резултат 4:0 като точни на два пъти бяха Стефан Перчемлиев и Цветан Чонов.
При децата на „Розова Долина” водени от Красимир Дасаев, „Берое” победиха с резултат 4:0, а при подготвителната „арсеналци” почиваха. „Розите” загубиха от „Берое”, с резултат 6:0. Острието на „Берое” Цветомир Цанев е казанлъшко момче, възпитаник на „арсеналската школа”. Той се разписа с хеттрик.
При най-малките при "футбол 9" водени от Боян Нейчев, Розова Долина” победи ФК”Чирпан” с 2:0 като точни бяха Денчо Каршаков и Георги Йовчев," футбол 7" „Розите” победиха ФК”Олимпия” с с 2:0 точни бяха Надежда Господинова и Георги Чорбаджийски.
При другата възраст деца водени от Антим Паральов при "футбол 7"розите" и ФК "Стара Загора" не се победиха и мачът завърши при резултат 2:2 като точни бяха Никола Арнаудов и Филип Радев, а при "футбол 9" ФК"Розова Долина" победи Хасково с 2:1 там най-съобразителни бяха Мартин Милков и Ивайло Чиплаков.