Повече от 100 деца в школата на ФК „Арсенал 2000” започват подготовка.
Целите, които си поставят малките футболисти и техните треньори - Станислав Пехливанов и Атанас Апостолов, са атакуване и оставане в челните позиции на таблицата.


Школата запазва своя статут. Тя е финансово обезпечена, а за добрата физическа подготовка са осигурени пособия и нови фитнес уреди.

През изминалия сезон двата отбора на ФК „Арсенал 2000“ - юноши младша и юноши старша възраст, се представиха много добре.


Новосформираният отбор старша възраст, загуби само два от мачовете си в първенството - срещу лидера „Сливен“ с минималното 1:0, и срещу тима на „Верея“ - с 0:3 в последния кръг.

ФК „Арсенал 2000“
е в челото на таблицата, като се нарежда на трето място с актив от 21 точки и е само на точка от втория в класирането – отбора на „Верея“. Лидер е „Сливен“ с актив от 24 точки.
Юношите младша възраст на ФК „Арсенал 2000“ приключи сезона на втора позиция, само на 2 точки разлика от лидера „Берое“.
Отборът се представи много добре през изминалия сезон. В актива му има 6 победи и само 2 загуби.
Останалите две възрастови групи също ще започнат подготовка, като целта е придобиване на по-добра физическа подготовка на децата и по-добро представяне.