Казанлъшки отличия на Фен купа 2016

Христо Атанасов от тима на „Форест“ (Казанлък) получи награда за „Най-атрактивен състезател“ в тазгодишното издание на Фен Купа 2016, чиито финали се играха през почивните дни в Стара загора . Атанасов стана притежател на приза, благодарение на акробатичните си изпълнения по терените. Отборът на „Мегс Варна“ се сдоби с грамота за „Отбор феърплей“, след като регистрира най-малко нарушения по време на мачовете си в първенството.
Тазгодишният финалист на Фен Купа 2016 е старозагорският тим „Ел Галактикос 2“.
Тимът спечели титлата, след изключително равностойно битка, завършила с инфарктни дузпи.
С това той си осигури място на националните финали, превръщайки се в един от основните претенденти за голямата награда в 14-тото издание на Фен Купа, известно още като Приключение зад кулисите на „Камп Ноу“ в компанията на легендата Христо Стоичков.
Финалното дерби противопостави шампионите срещу вторите в класирането „Ремиза“ (Стара Загора). Срещата беше еталон за равностойна и оспорвана игра.
На трето и четвърто място останаха момчетата от „Пиратите“ (Чирпан) и „Форест“ (Казанлък). Следващата спирка по пътя на Фен Купа 2016 е в Пловдив, където на 23 и 24 април в Младежкия спортен център на Гребна база, ще се играят новите срещи.