Две глоби ще отнесе водачът на товарния камион, с рег. номер СТ 69 19-ВК, собственост фирма „Нова Ф“, който в събота в късния следобед потроши няколко от ограничителните колчета и пътен знак по на новата отсечка за село Енина. Инидентът стана близо до спортен комплекс „Шампион“.
Актовете, които ще получи водачът на товарния автомобил са за неукрепен товар, по Закона за движение по пътищата и от общината в Казанлък.

Причината за инцидента е несъобразена скорост на товарния автомобил по пътя, в резултат на което автомобилът поднася и нацелва поставените на пътя ограничения и пътен знак. В резултат на това се разсипват и строителнитематериали, които се превозват с камиона.
Към днешна дата фирмата, извършила ремонт на участъка – „Ес Би Ес“ е възстановила ограничителите на пътя, предстои поставянето на нов пътен знак“ Край на ограниченията“. Всички направени към момента разходи ще се покрият от застраховката за гражданска отговорност на автомобила, участвал в инцидента.
Полиция и Община още веднъж напомнят на водачите на МПС, да спазват всички ограничения на пътя, както и да се съобразят със законите на пътя.
Уважителното отношение към направеното с общи пари е мерило за състоянието ни като общество, е неписано правило по което се познават цивилизованите народи.