Великденският брой на „Трибуна Арсенал“

Великденският брой на вестник „Трибуна Арсенал“ пътува към своите хиляди читатели. Празничен, носещ настроение и добри послания за здраве, обич и взаимно уважение. За Възкресението, което започва във всеки един от нас.

Точно на 1 май 2021-ва вестник „Трибуна Арсенал“ навършва 10 години. Възроденото издание е наследник на в. „Заводска трибуна“, чийто първи брой излиза през 1949 година. Вестникът, който пише историята на най-голямото българско машиностроително предприятие - „Арсенал“ АД, пази спомени за изключителни личности, събития, изделия и дейности, разказва за човешки съдби, представя планове за бъдещо развитие. Вестникът, който винаги ще бъде вашият полезен партньор и приятел, на когото можете да се доверите.

В този брой разказваме за един от най-важните елементи на мащабната социална политика на „Арсенал“ – столовото хранене. В навечерието на 26 април - Световният ден на интелектуалната собственост, представяме патентната дейност на предприятието. В очакване на 1 май показваме и работническата солидарност в действие през погледа на двамата лидери на синдикалните организации в предприятието – на КНСБ и на КТ „Подкрепа“.

Отделяме специално внимание на община Мъглиж. Градът чества своя празник на един от най-пъстрите и красиви дни в годината – Цветница. А рубриката, посветена на съседната ни община, ще присъства и занапред, за да ви запознава с всичко ново и интересно, което се случва там.

Този път гост в рубриката „Времена и хора“ е една забележителна личност в българското изобразително изкуство – скулпторката Васка Емануилова. Задочната среща с нея е вълнуваща и запомняща се. Така, както се стараем да е всичко, което подготвяме за вас, нашите читатели. И се радваме, когато ни търсите, когато споделяте с нас, когато вестниците не ви стигат и търсите още и още, когато с огромно желание ни изпращате своите прекрасни фотоси. Благодарим на Цанко Вълчанов - негови са два невероятни кадъра на 1-ва страница в новия Брой 254. Бъдете всички здрави, щастливи и удовлетворени от това, което правите, защото то осмисля нашето човешко битие.

Можете прочетете Брой 254 на в. „Трибуна Арсенал“ и онлайн на линка: https://www.zakazanlak.bg/archive/254.pdf