Ухаещ на Коледа, на уют и надежда, идва Брой 319
С уханието на Коледа, с уюта на предстоящите празници и с надеждата, която никога не напуска човек, идва и последният за 2023 година брой на вестник „Трибуна Арсенал”.

Скъпи наши читатели, от сърце се постарахме той да бъде пълен с много новини, с доброта, с настроение и с увереност за добрите дни напред. Не само заради Коледно-Новогодишните празнични дни, но и заради една особено важна причина – този брой излиза в навечерието на голям юбилей – 100 години „Арсенал” на територията на Казанлък. Заводът, променил изцяло облика на града и на целия регион, дал работа на поколения казанлъчани, и до днес е гръбнак на местната и на националната ни индустрия. Очаква ни знаменателна година и ние сме от щастливците, които сме част от нея.

В новия брой 319 публикуваме интервю с генералния директор на „Арсенал” инж. Николай Ибушев, извървял цялата стълбица на йерархията в предприятието – от работник до генерален директор.

Подкрепа за добрите каузи – това е мисията на непартийната формация „Алтернативата на гражданите”, която в новия Общински съвет е втора сила.

Синдикализмът и неговия живот в дружеството, децата от ДГ „Буратино, личностите от завода и от града, които правят интересен и нашия живот – всичко това четете в новия брой на в. „Трибуна Арсенал”.

И нашето пожелание към всички, които винаги ни чакат с нетърпение, нашите хиляди читатели:

Бъдете здрави, усмихвайте се, правете добро и получавайте добро!
Честито Рождество Христово! Успешна 2024 година!

Четете ни и във виртуалното пространство на линка:https://www.zakazanlak.bg/archive/319.pdf