Стенли с Коледен албум за празниците

С нов албум за Коледа ще зарадва своите почитатели и клиенти казанлъшкият стилист и певец Станимир Нанчев- Стенли. Албумът е 8-ми поред в неговата певческа кариера, която гради упорито от 1992 година: първо любителски, а в годините и на професионално ниво, заедно с група "Камертон", също от Казанлък.

Албумът, който ще се появи след броени часове, в навечерието на Рождество, включва 8 от най- популярни в света коледни песни. Като подарък, в него Стенли е включил и една своя авторска песен, все още без име.

Записите на песните са направени в казанлъшко студио, с помощта на Павел Буюклиев, а обложката на корицата на диска е дело на фотографа Живка Нанчева.
Паралелно с коледния си албум, Стенли подготвя и друг албум, с песни на на иврид, с който ще участва на фестивал пред юли в Пазарджик, посветен на еврейската песен "Мой възлюбен".
Покрай коледните музикални вълнения около премиерата на новия си албум, стилистът Станимир Нанчев продължава и активната си работа в кампанията, чийто своеобразен идеолог стана той- "Надеждата е красива".
Кампанията е за изработка и даряване на перуки на хора с различни онкологични заболявания.
"Щастлив съм, че каузата се прегърна от много мои колеги -стилисти от цялата страна, които също изпращат коси за изработка на перуки", сподели за zakazanlak.bg Стенли Нанчев.
До момента само той е подарил над 400 перуки на нуждаещи се пациенти от различни възрасти. Най- младият му клиент за перука е 7 годишно момиченце с автоимунно заболяване, водещо до пълно обезкосмяване, а най- възрастният над 80 годишна жена.


10 от клиентите на Стенли, дарили свои коси или средства за изработката или закупуването на перука за нуждаещ се са сред късметлиите, получили от специалния бутиков календар на кампанията "Надеждата е красива". В календара със своя страница участва и казанлъшкият стилист.
"Надеждата е красива" в национален мащаб бе подкрепена и от кмета на София Йорданка Фъндъкова. Националният омбудсман Мая Манолова също е заявила подкрепа за каузата.