Ресторант „Орешака“ отвори врати на 26 май, за да посрещне отново всеки, избрал това неустоимо място за обяд с приятели или да завърши деня си в невероятната обстановка с вкусна вечеря.

Запазил свежестта на бяло и зелено в интериора, ресторантът радва с обновената си визия. Нови огромни чадъри, обновена градинска настилка и още изненади посрещат гостите. Всичко блести, току-що пипнато от ръцете на майстори, чисто, гостоприемно. Привлекателна атмосфера и кухня, на която не можете да устоите. Към това се прибавят засилените мерки за сигурност и хигиена от най-висок клас.

Едно истинско бижу в Казанлък и Долината на маслодайната роза, обгърнато от свежия въздух на Балкана.

Ресторантът, възродил традицията, съхранена дълбоко в земята на ореховата кория край Казанлък, събира най-доброто от българската кухня с апетитните изкушения на балканските страни. Мястото, което съчетава вкуса на спомените и модерните решения за изискано заведение, има само едно име - „Орешака“. Орехът, считан за свято дърво от българите и символ на дълголетие и мъдрост, е вплетен като елемент в каменната ограда на ресторанта.

В китния двор грабва окото хармонията между белотата на нежната ограда и цялостното оборудване, зеленината на подбраната растителност, бистрите води на езерото, върху което се извиват дървени мостчета. Вечерно време всичко това е красиво осветено така, че създава усещането за приказка. И в това живописно пространство са разположени кътовете, където човек може да отседне със семейството или с приятели, да хапне с наслада, да си отпочине и се зареди с енергия.

В приятните, но променливи пролетни дни просторните тераси са защитени от дъжд и вятър с кристали. В идващите летни горещини растителността и езерото осигуряват мечтаната хладина, а водната мъгла Mist Cooling - последна дума на технологиите, носи приятен хлад и защита от комари и други насекоми.

Ред идва и на самата храна. Майсторски приготвена, сочна и апетитна скара – българска, сръбска, турска и гръцка, изкушава с многообразието от вкусове, подправки и аромати. Тук си дават среща професионализмът на опитните готвачи и енергичността на обслужващия персонал. В богатото меню всеки може да направи своя избор, дори би се затруднил кое по-напред да поръча.

Ресторант „Орешака“ работи всеки ден от 12.00 часа, седем дни в седмицата, независимо дали е делник, събота или неделя, и продължава, докато има посетители. За обедната почивка можете да разчитате на богато и разнообразно обедно меню.

За напитките предложенията също са щедри. Може да се избира от широка гама безалкохолни и висококвалитетни алкохолни напитки, бутикови вина - бяло, червено и розе, подбрани от най-добрите български и световни енотеки.

За работниците и служителите на „Арсенал“ АД и „Арсенал – 2000“ АД продължава да важи специалната отстъпка. За тях заведението предлага 10% намаление в цената с картите за столово хранене.

Спокойствие, хубава музика с възможност за регулиране силата на звука от всяка маса, релаксиращ интериор, вкусно, приятно. Ресторант „Орешака“ отвори за Вас!

За резервации:

Тел. 0700 70 717

Казанлък, ул. „Орешака“ № 86, срещу стадион „Севтополис“