Ново арсеналско изделие на "Хемус 2016"

Ново изделие, картечница MG-М2, калибър 7,62 х 51 мм, ще представи по време на тазгодишното си участие в 12-тата специализирана Международна изложба за отбранителна техника „Хемус“ 2016 „Арсенал“ АД.

За това съобщава в новия си брой фирменият вестник на дружеството "Трибуна Арсенал"

Изложението ще се проведе от 25 до 28 май включително в Международния панаир в Пловдив. Там ще се съберат и висши представители на НАТО.
На площ от 27 кв. метра дружеството ще представи редовното си производство, модернизираните си изделия, както и новата си картечница. Тя ще е и своеобразен акцент на арсеналския щанд.
Посетителите ще имат възможност на място да се запознаят с цялата продуктова гама, която предлага „Арсенал“, да получат и пълна информация за всичко, което ги интересува и е свързано с възможностите на арсеналските изделия.
Международното изложение „Хемус“ е под патронажа на Министерството на икономиката и Министерството на отбраната, на него среща си дават най-добрите фирми-производители в бранша от цял свят.
Преди изложението в Пловдив „Арсенал“ ще покаже своята продукция, своите възможности и нови изделия на още едно международно изложение - SOFEX в Аман, Йордания. През юни предстоят участия във форуми във Франция и Казахстан. Крайната им цел е разширяване на пазарните възможности за фирмата и новите партньорства.

За бежанската криза, демографският капан на Европа и бъдещето ни, е дългият разговор във вестника този път, с доц. Георги Бърдаров- преподавател по етнорелигиозни конфликти и автор на романа "Аз още броя дните", спечели ТВ форматът "Ръкописът".

Изданието ви среща с двама интересни арсеналци - един бивш и един настоящ, един именик и една невероятна кулинарка.

В новия брой в рубриката "къс пас" ще прочетете за плановете и амбициите на най- футболния човек в "Арсенал"- Станислав Пехливанов- Джони, ст. треньор на ФК "Арсенал 2000".
Задочната среща с "Гласът на победата" Юрий Левитан е поредната историческа припомка в рубриката "Времена и хора".

Новият брой на "Трибуна Арсенал" може да намерите тук:

http://www.zakazanlak.bg/archive/131.pdf