Новият брой на „Трибуна Арсенал“ идва с добри вести

Новият, 245-и, брой на вестник „Трибуна Арсенал“ идва до своите читатели, пълен с добри новини.

Като коледен подарък за арсеналци, за казанлъчани, за жителите на съседните населени места, които ежедневно пътуват, дългоочакваното отваряне на надлез „Катекс“ ще се случи преди Коледа. За това съобщи кметът на община Казанлък Галина Стоянова в интервю, дадено специално за вестника. От първо лице кметът разказва за извършените ремонтни дейности и за всичко, което интересува гражданите, свързано с пътното съоръжение, както и с други инфраструктурни обекти, които са изпълнени през трудната 2020 година.

Мост между поколенията изгради „Арсенал“ АД. Мостът е виртуален – с послания в капсулата на времето. През изминалата седмица генералният директор на дружеството инж. Николай Ибушев отвори завещание от арсеналци отпреди 40 години и постави ново – за 2044 година. Тогава се навършват 120 години от установяването на „Арсенал“ на територията на Казанлък.

Каузи за добро – от това са водени членовете на коалиция „Алтернативата на гражданите“, която за пореден път изненадва жителите на село Енина. Този път с приказна коледна украса, която ще грейне на 12 декември от 18.00 часа в центъра на селото.

И още една благородна инициатива, тръгнала от 21-годишно момиче – Виктория Аврамова. Тя е предложила на своите колеги от ресторант „Орешака“, на своите близки и приятели да подкрепят възрастни хора и семейства в нужда от населените места в община Казанлък. Младите хора набират средства и продукти, които ще предоставят на нуждаещите се. Води се строга отчетност на даренията.

60 години КАПП в “Арсенал“ – достолепна годишнина на отдел, който поема и изпълнява нестандартни задачи от всички заводи. Професионалисти, на които може винаги да се разчита.

За Тотка Иванова от Алеята на славата разказваме в поредния очерк за арсеналските отличници.

И традициите, без които никой празник не е толкова красив и пълен. „Празничната зима на българите“ продължава…

Приятно четене: https://www.zakazanlak.bg/slider-18/noviyat-broi-na-tribuna-arsenal-idva-s-dobri-vesti-11864