Брой 236 на "Трибуна Арсенал" – всичко, което ви интересува

Новият, 236-и, брой на вестник „Трибуна Арсенал“ вече е готов в електронен вариант. Както винаги, в утрешния ден всеки, който предпочита неговото хартиено издание, ще може да го разлисти, за да научи нещата, които го интересуват.

За бъдещия полигон край Мъглиж – защо жителите на града и населените места в община Мъглиж трябва да бъдат спокойни от неговото изграждане, тъй като е напълно безопасен и безвреден, обяснява инж. Николай Ибушев, генерален директор на „Арсенал“ АД.

Как се преобразява едно от най-големите села на територията на община Казанлък - Енина, с подкрепата на Местна коалиция „Алтернативата на гражданите“, разказваме във вечерния ни репортаж с фотографа Искра Буюклиева.

183 години от рождението на Апостола на Свободата и каква е връзката на първата книга за Левски в Казанлъшкия край с „Арсенал“, е посветена страницата с уважавания и неуморен в своите търсения историк д-р Косьо Зарев.

Радка Качева от Алеята на трудовата слава и Марин Минчев от новата генерация ще отворят душите си, за да споделят защо се гордеят, че са арсеналци.

Една достолепна дама, ръководител на Химичната лаборатория на Завод 3 и на Централна химична лаборатория – по 17 години и на двете места, връща лентата назад. Ружа Жекова, на 90 без 6 месеца си спомня всичко, свързано с тези важни за завода структури.

В лятната вечер отмора и приятни часове обещава хладната и зелена градина на ресторант „Орешака“ с нови кулинарни изненади от Средиземноморието. Вкусно, приятно, релаксиращо. Няма друго такова място в Казанлък! Не пропускайте!

Съвършенството в автомобилостроенето, което постига Хенри Ройс. Вълнуващата история за създаването на автомобилите „Ролс-Ройс“, която вдъхновява и днес.

И още интересни теми... Приятно четене: https://www.zakazanlak.bg/archive/%D0%91%D1%80%D0%BE%D0%B9%20236.pdf