4 510 лева бяха събрани в благотворителния концерт "Заедно за Маги", който приятели на Магдалена Стоянова организираха във вторник вечер в Казанлък.
Домакин на събитието, препълнило по шевовете залата, стана НЧ „Искра-1860“, а зад каузата застанаха фолклорният дует сестри Диневи, танцьорите от танцов клуб „Киара –Н“, балет „Грация“, поп певецът Стоян Петров, група „Грамофон“, клуб по народни танци от град Шипка, поп певицата и първа мини мис царица Роза Нелина, читалищни певчески формации с ръководител Стефка Денева и местна група от млади казанлъшки гайдари от СОУ „Екзарх Антим Първи“.

Идеята за благотворителния концерт в помощ на 32 годишната Маги, страдаща от коварното заболяване муковисцидоза стоят нейните приятели Иван Димов и Петя Караниколова.

Силно развълнува сред публиката бе и самата Магдалена Веселинова Стоянова, която е служител на „Арсенал“. Под аплодисментите на публиката, Маги благодари на всички притежатели на добри сърца, които й помагат в каузата – битка за живот, и които бавно, но сигурно ще сбъднат мечтата й: да бъде здрава и да се радва много години на децата си, близките и приятелите си.

С този благотворителен концерт, както и с дарителска акция в „Арсенал“ и благотворителен базар в парк „Розариум“, сумата от казанлъчани в помощ на Маги вече е над 25 хиляди лева.

Доброто ражда добро. И побеждава.
С благодарност към всички дарители.