Виктория събира благотворители за Великден

Младата казанлъчанка Виктория Аврамова отново е подела благотворителна акция, с която иска да зарадва за Великден нуждаещи се възрастни хора. Момичето, което е от екипа на любимия на казанлъчани и гостите на града ресторант „Орешака“, и нейни колеги успешно осъществиха Коледната кампания "Помогни в нужда". Тогава инициаторите събраха над 3500 лева плюс продукти от първа необходимост, още 1000 лева за деца в неравностойно положение и детски ранички.

Виктория с едно от 13-те деца на семейство Палови

62 домакинства на възрастни хора от Бузовград, Енина, Крън, Розово и Овощник бяха зарадвани с коледните пакети, направени с дарените продукти и със закупените от събраните средства. Отделно от това бяха зарадвани малчугани в неравностойно положение. Подпомогнато беше и многодетното семейство на Цанка и Иван Палови. За всички дарения и направени разходи момичетата от кампанията „Помогни в нужда“ си водеха строга отчетност.

За предстоящите Великденски празници Виктория Аврамова отново призовава хората с щедри сърца да се отзоват с дарения за възрастни хора в нужда. „За Коледа направихме списъци с нуждаещите се и когато разнасяхме пакетите по домовете, видяхме, че има хора, които крайно се нуждаят от помощ и подкрепа. Има и такива, които биха се справили и сами. Затова ние актуализирахме списъците и сега искаме да помогнем на всички онези 50-60 души - възрастни и самотни хора, на които животът никак не е лесен, трудно се справят и наистина имат нужда от нашата съпричастност“, споделя Виктория Аврамова. Идеята й е за тях да бъдат осигурени козунаци и великденски яйца, за да почувстват празника. А за семействата с деца, да бъдат подготвени и торбички със сладкиши.

За всички, които имат желание да се включат в благотворителната кампания за Възкресение Христово, Виктория Аврамова оставя своя телефонен номер: 0892718064, за уточняване на подробностите.