Три досъдебни производства

Три досъдебни производства са образували служителите на РУ – Казанлък. В село Бузовград 30-годишен мъж е бил пребит от 3 неизвестни лица, като те са му отнели сумата от 1100 лева. Пострадалият е с фрактура на шиен прешлен, транспортиран е до УМБАЛ – Стара Загора за лечение. Младежът е с без опасност за живота.
Във вчерашния ден са станали и две катастрофи. При първата почива на място 56-годишната жена от Павел баня. Катастрофата е станала на разклона за с. Асен и с. Долно Сахране. Причинител на ПТП-то е 28-годишен от Казанлък, който при движение на прав участък и суха пътна настилка, губи контрол над автомобила, който навлиза в лентата за насрещно движение и се удря челно в л.а. ”Мерцедес”.
При второто ПТП, мъж почива на място. Поради движение с несъобразена с пътните условия (мокра настилка) скорост, губи контрол над автомобила, който излиза вдясно от пътя, блъска се в метална предпазна ограда, завърта се и се блъска и в предпазна ограда в ляво от пътя. В резултат на удара, возещата се на предна дясна седалка 51-годишна жена изхвърча през стъклото на дясната врата на автомобила, пада в лентата за насрещно движение и почива на място. Водачът на автомобила е 47-годишен гръцки гражданин. Той е откаран и настанен за лечение в УМБАЛ-Стара Загора, без опасност за живота.