TOYOTA и LEXUS  с нови хибридни модели Новите хибридни модели на TOYOTA и LEXUS бяха представени в регионалния офис на компанията в Стара Загора, на специална неформална среща от екипа на TOYOTA за региона, начело с новия управител на офиса Константин Камов.
Пред десетките гости, приятели, представител на бизнеса и бизнес организации, както и много клиенти на фирмата, той заяви, че е „очарован от отношението на Стара Загора и региона към него и екипа му и като човек,с който влага душа и сърце в работата, се надява новият подход към клиентите и новото отношение да си проличи“.


Уважилите покана на Константин Камов и компанията, чийто слоган е : „Всеки път по –добри“, имаха възможност на място да тестват новите хибридни модели на компанията, както и да участват в специална томбола с интересни награди от компанията, сред които и 3 уикенда с тестови автомобили на TOYOTA.
Всеки един от гостите още с влизането си на територията на регионалния офис получи и специален талон- бонус за безплатен преглед в сервиза на TOYOTA, на стойност 90 лева.


На финала на симпатичната опознавателна среща представителите на Гражданския клуб „ЛИПА“ в Стара Загора връчиха на новия управител на регионалния офис на TOYOTA специален приз- закачка “Цар на тортите и колите“, заради другата страст- амплоа на регионалния мениджър.


Кратък, но напоителен юнски дъжд беляза с берекет новото добро начало за компанията и нейните служители в област Стара Загора .

Още за хибридните нови модели може да видите в рубриката „Казанлък в снимки“ в сайта zakazanlak.bg

http://www.zakazanlak.bg/kazanlak-v-snimki/novite-toiota-predizvikatelstva-v-stara-zagora-1506-150