Сакън! На монокините


Всеки четвърти е срещу забраната на монокините по българските плажове. Това показва онлайн анкета на сайта zakazanlak.bg направена през юли и приключила преди броени дни.


Либерални по отношение на плажното облекло са и други 19%, според които „всеки може да ходи на плажа както си иска, тъй като сме свободни хора“.
Либералната настройка и феновете на монокинте на плажа обаче са близо 50% от всички, тъй като други 17% категорично отхвърлят възможността за забрана на монокините по плажа.


Естетите и плажни зевзеци сред плажуващите са едва 4,25% ,според които „монокините не са за всеки и тези, които ги носят следва да минават през одобрението на специална комисия. „
Да има възрастови ограничения за носенето на монокини предлагат 4,25%. За 13% от участниците в анкетата е нужно въвеждането на специални зони за желаещете да плажуват по монокини.

Незначителен е процентът на любителите на „естетични регламенти“, които считат, че монокитите трябва да се забранят във всички реномирани плувни басейни и плажове.
Изводът от анкетата, която няма претенцията за изчерпателност е, че българинът изначало е либерален по отношение на плажното облекло и няма нищо против от красиви натюр плажни гледки.

Новата ни анкета в сайта е предизвикана от вихрещия се политически скандал през последните дни, в който се превърна една полицейска акция и задържането на общинари, бизнесмени със съмнителна репутация, в компания на бивши депутати.

Въпросът ни този път е: Може ли да си политик и да си честен?


Вашето мненине може да изразите Тук:

http://www.zakazanlak.bg