Сред аромата на маслодайна роза и чистия въздух от Стара планина отново отваря врати ресторант „Орешака“. Изцяло обновен, издържан в свежестта на бяло и зелено, ресторантът до стадион „Севтополис“ се завръща със старото си име „Орешака“. Така се възражда традицията, запазена дълбоко в земята на ореховата кория край Казанлък. Орехът, считан за свято дърво от българите и символ на дълголетие и мъдрост, изящно е вплетен като елемент в каменната ограда на ресторанта.


За многобройните си гости заведението щедро отваря врати, за да им предложи незабравими мигове в спокойна и релаксираща обстановка, към която се прибавя най-доброто от балканската кухня. Майсторски приготвена, сочната и апетитна скара – българска, сръбска, турска и гръцка, изкушава с многообразието от вкусове, подправки и аромати. Професионализмът на опитните готвачи се съчетава с младостта на обслужващия персонал, който е в най-красивата възраст между 17 и 19 години.

И това не е всичко. Ресторант „Орешака“ работи всеки ден от 12.00 часа, седем дни в седмицата, независимо дали е делник, събота или неделя. И денят гостоприемно продължава, докато има посетители. За тези, които искат да хапнат в обедната си почивка сред нежната зеленина и тихото спокойствие на езерото, тук ще намерят богато и разнообразно обедно меню.

Специална отстъпка могат да ползват всички работници и служители на „Арсенал“ АД и „Арсенал 2000“ АД. За тях заведението предлага 10% намаление в цената с картите за столово хранене.

Атмосферата на китния двор с бяла ограда и извити мостчета, вкусната храна, майсторлъкът на шеф готвачите и перфектното обслужване се допълват от тематичните вечери, които вдигат настроението с хубава музика и забавление.

Неслучайно, още в началото на своя нов живот, мястото бе посетено от звездата от кулинарното шоу „Мастър шеф“ Мариела Нордел. Топ готвачката, която не пропуска най-актуалните заведения в страната, където се намира, не пропусна и казанлъшкия ресторант „Орешака“. Защото си заслужава да опита най-доброто от балканската скара, което се приготвя точно тук.

Новият ресторант "Орешака" работи без почивен ден от 12.00 часа, докато има клиенти. В обедните часове се предлага и специално обедно меню.

За резервации, заявки за тържества идруги празници, както и за колективни посещения-0700 70 717

E-mail:info@oreshaka-bg.com