Във връзка с изпълнението на проект на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора, в град Казанлък за подмяна на водопроводната и канализационна мрежа се въвежда временна организация и безопасност на движението в района на улиците „Севт III“ и „Цар Иван Шишман“ в Казанлък от утре 07.04.2022 г. до четвъртък 21.04.2022 г. от 08,00 часа до 17,00 часа.

Промените ще важат за времето от 08:00 часа до 18:00 часа всеки ден.

Въвежда се временна организация и безопасност на движението със затваряне на пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул. „Севт III“ в град Казанлък, както следва:

- В участъка с бул. „23-ти Пехотен Шипченски полк“ до алея до блок № 10, в квартал „Васил Левски“ затворено в посока юг-север (източното платно за движение).

- Да се въведе временен режим на движение на МПС - та по обходните булеварди и улици: бул. „23-ти Пехотен Шипченски полк“, ул. „Стара планина“, към съществуващата улична мрежа в гр. Казанлък.

Въвежда се временна организация и безопасност на движението със затваряне на пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул. „Цар Иван Шишман” в град Казанлък, както следва:

- В участъка от кръстовището с ул. „Д-р Стамболски“ до кръстовището с ул. „Климент Охридски“ и междублокови пространства от южната страна на ул. „Цар Иван Шишман“.

- Да се въведе временен режим на движение на МПС по обходните булеварди и улици: бул. „Розова долина“, ул. „Тракия“, към съществуващата улична мрежа в гр. Казанлък.