Етнографски комплекс „Дамасцена“, който се намира в павелбанското село Скобелево кани в края на тази седмица - от петък до неделя – 22-24-ти ноември включително, любителите на вкусната и здравословна храна в новия едноименен ресторант.
В невероятния ресторант, намиращ се в новопостроения амфитеатър ще бъде представено ново меню и шедьоври в кулинарията, подготвени грижливо за всеки любител и ценител на здравословното хранене от гост – готвач шеф Димитър Клаклов.
Ястията са приготвени по метода на Су Вид. /бел. на авт. "под вакуум". За автор на метода се смята французинът Жорж Пралюс /.
Този метод за приготвяне на храна се използва във всички ресторанти, които са удостоени с най-високо качество за приготвяне на храна „Мишлен“.
Най-големите плюсове на метода са, че не се разрушават и не се отнемат полезните качества на храната, тя запазва натуралния си вкус.
Новото меню е изпълнено със 100 % екологични продукти.



В трите дни на представянето на новото меню- /22-24 ноември/ всеки гост на комплекса ще може да се възползва от 20% отстъпка в ресторанта.

Новият ресторант на „Дамасцена“ е единствен в Розовата долина, който предлага вълшебно- вкусна храна приготвена по начин, който запазва истинския вкус.
В менюто на ресторанта са и уникални питиета, които може да се споделят с приятна компания и в античната среда на тракийската история, разказана по своеобразен начин, чрез различните произведения на изкуствата, част от интериора на „Дамасцена“.


Подарете си незабравимо кулинарно преживяване в ресторанат „Дамасцена“ от 22- до 24 ноември.

Паралелно с това може да посетите и едноименния Етнографски комплекс от 9 до 17 часа.

Повече на: https://www.damascena.net