С още две нови социални придобивки се сдобиха в навечерието на фирмения си празник работещите в „Арсенал“-Казанлък.
След продължили близо година основни ремонтни дейности, бяха открити изцяло обновените трапезарии за хранене на територията на Завод 4 – площадка Мъглиж и в Завод 2 на „Арсенал“ Казанлък.
И двете трапезарии са с капацитет за по 120 човека, като допълнително към тях са изградени лафки за храна и топли и студени напитки.
На територията на Завод 4 в Мъглиж, паралелно с изграждането на новата столова, са изградени нови санитарни и битовии помещения, складове за готова продукция и работни офиси.


Двата новооткрити стола за хранене ще работят с гъвкаво работно време, позволяващо да се снабдят с храна и работещите на смени.
Новооткритата трапезария на територията на Завод 4 в Мъглиж, в близост до цех 170, ще бъде изключително полезна и удобна за работещите в отдалечените от основния стол за хранене цехове.


За откриването на новата социална придобивка, служителите от „Столово хранене“ в „Арсенал 2000“ се бяха постарали, приготвяюки вкусна почерпка.
Пускането в експлоатация на новите две придобивки за близо 3 хиляди работещи в двата завода, бе уважено от Ръковдството на „Арсенал“ ,начело с изпълнителиня директор Николай Ибушев. Той благори на фирмите, създали комфортното и приятно място за арсеналци- „Еврострой“-Вадим Карагьозов и Елмонт“- Денчо Христов, като заяви, че съвсем скоро започва ремонт и на столовата на Завод 1.

„Няма да спрем да облагородяваме завода и правим така, че да става по- хубаво“, каза пред работещие в Завод 4 изпълнителният директор Николай Ибушев. „Правим това, за да може работещите тук да са спокойни“, допълни той.
Ако е тясно, ще направим и трети стол за хранене, обеща на работещите в Завод 4 изпълнителният директор на „Арсенал“.
С думи на благодарност и висока оценка за стореното от страна на изпълнителния директор на „Арсенал“ Николай Ибушев и екипа му за община Мъглиж, така оцени стореното кметът на Община Мъглиж Господин Господинов.

Кметът на Община казанлък Галина Стоянова уважи церемонията по откриването на изцяло обновения и осонвон ремонтиран стол за хранене в Завод 2 на „Арсенал“ Казанлък.
„Няма бивш арсеналец“, каза тя и благодари за делата и приноса за общината и работещите в нея, от страна на ръководството на „Арсенал“, като подчерта и огромното значание на „Арсенал“ за района в качеството му на анй- голям работодател.
Стоянова благодари за подкрепата на групата съветници от групата на „Експерти за Казанлък“, в името на важни и добри решения за общината, като пожела успех на нейните лица на предстоящите местни избори. На тях досегашната група на Експерти за Казанлък, в новия си състав е и с ново име „ Алтернативата на гражданите“.


Галерия от събитията може да видите тук: http://www.zakazanlak.bg/kazanlak-v-snimki/25092019-otkrivane-na-novi-obekti-v-arsenal-ad-251?fbclid=IwAR2iQfHewGkVXzFnbOZiVNtMgx2-JIyQDp2mEmSD2r6fBokGGto2CY4Pwd8