Новата "Трибуна " е...

Само за жени.
Така изглежда новият брой на вестника, който чете Казанлък – „Трибуна Арсенал“.
Изданието е с реверанс за купищата поводи за празници през женския месец март.


И затова от него ще разберете кой кара „синдикалният влак“ на „Арсенал“, коя е Цигуларката на Бога и каква житейска философия изповядва тя: какви лични житейски истории кътат други пет жени, споделено откровено в навечерието на празника.
Българите вече имат култура на пътуване, тази експертна теза на друга забележителна жена, член на групата Експерти за Казанлък – собственичката на туристическа агенция Антония Славова.


Друга експертна теза, на Владимир Чучумишев от същия брой на вестника, категорично твърди, че общинските съветници на Казанлък трябва да направят обстоен анализ на състоянието на общинските търговци дружества.
От изданието ще научите подробности за предстоящия ремонт на надлез „Катекс“, кога стартира, колко ще продължи и откъде ще са обходните маршрути?


Във времето на щъркелите вестникът ви предлага интересни морски оферти, както и информация за възможностите за работа в „Арсенал“
Специалният празничен реверанс на "Трибуна Арсенал" е с една от забележителните жени на българския театър и кино –актрисата Доротея Тончева.

Вестник „ Трибуна Арсенал“ има онлайн формат, може да го прочетете тук:


http://www.zakazanlak.bg/archive/203.pdf