Състезателите на казанлъшкия Карате клуб "Шори Доджо" се представиха много добре в XVI Международен Шотокан карате-до турнир "Шисейкан", който се проведе на 3 ноември в София. В турнира взеха участие 18 отбора.

Първи места спечелиха четирима възпитаници на треньора Илиян Дянков. Ивелин Иванов стана първи на ката, Теодор Далиев – първо място на ката и трето място на кумите, Михаил Христов е първи на кумите и трети на ката, Сиана Неби завоюва първо място на ката и трето място на кумите.


Останалите състезатели от клуб "Шори Доджо" в града на розите също се пребориха за челните места. Габриела Динева зае трето място на ката и 2 място на кумите, Никол Денкова стана трета на кумите, Алина Дянкова също спечели третото място на кумите. Айдън Айдън е трети на ката, Симон Димитров се класира на 2 място на ката, Димитър Христов зае 3 място на ката, Цветомир Смилов - 3 място на кумите, Майкъл Далиев стана трети на ката, Нели Стоилова спечели 3 място на кумите.

Едно от посланията, завещани от бащата на модерното карате-до, майстор Гичин Фунакоши, гласи, че целта на Карате-до не е в победата или поражението, а в усъвършенстването на характера на практикуващите. Послание, което със сигурност следва и казанлъшкият клуб.