Поетесата Гергана Сулева представи третата си книга, която носи заглавието „Книга за двама”. Представянето бе в популярния Hope Jazz Club при интерес от страна на приятели на авторката, на почитатели на нейните стихове, гости от чужбина и медии. „Тази книга ще зарадва хората, които са влюбени и обичащи живота – сподели Гергана Сулева, като предварително се застрахова, че няма специално подготвена реч. - Ако сърцето иска човек да е щастлив, той ще го направи. Винаги е възможно човек да живее достоен, невероятен живот... За това е поезията”.

Гергана страда от заболяване, което не й позволява да се движи свободно. За първи път излиза с инвалидна количка на 26 години и до днес, борейки се с болестта си, тя не се отказва да пътува и да се вълнува от всичко, което я заобикаля, включително от влюбените гларуси, които наблюдава в Бургас. В Казанлък има любима пейка, на която пише своите стихове и разкази, допълва текстове, редактира. Гергана е изучавала активно английски език и е била частен учител. Стиховете, които прозвучаха на представянето на „Книга за двама”, прозвучаха и на английски език.

Авторката се обърна с благодарност към всички, подкрепили я при издаването на поредната й книга. С огромен букет от цветя по случай празника на поетесата, каквото е официалното представяне на новата й творба, я поздрави изпълнителният директор на „Арсенал – 2000” АД Христо Ибушев.