Филмовата импресия „Човекът“ се появява в YouTube в тежки дни на изпитание и житейски предизвикателства, за да си отговори всеки: „Кой съм и накъде отивам?“. Едно малко късче от безкрайността на времето, посветено на размисъл и наблюдение върху Живота.

Филмова импресия „ЧОВЕКЪТ“ е вдъхновена и изградена на основата на поетичното слово на съвременния български поет Роман Кисьов.
Това е една симбиоза от дълбоката поетична образност, пресъздадена през обектива на кинематографичния език, добавена анимация, архетипен танц, силно актьорско присъствие, атмосферата на оригинална музика. Всичко това са елементите на нова наситена реалност, която грабва сетивата на публиката и я въвежда във вътрешни преживявания, провокира истинска съпричастност, емпатия, себепознание.

Проектът е реализиран с подкрепата на Национален фонд „Култура“ (НФК) към Министерството на културата на Република България, по програмата „Творчески инициативи` 20“.
Творческият екип е съставен от Нина Томашова- Иванова – сценарист, режисьор, Юлиян Кунчев – асистент режисьор, анимация, постпродукция, Иоана Хубанова- Кунчева -монтаж, звуков дизайн, Емилиан Дечев – оператор, Васил Емилов Зелямов – актьор-танцьор, Дарена Пламенова Донева – дизайнер на терен и костюми. Автор на музиката е Нина Томашова-Иванова.

Филмовата импресия "Човекът" можете да гледате на линка: chttps://www.youtube.com/watch?v=DDma-j2VqxE