Арсеналец е капитан на шампионите на България по дартс
Един от младите и надеждни кадри на „Арсенал” – Драгомир Кьовбашиев, е капитан на отбора по дартс, който стана шампион на България в Държавното отборно първенство на Българската федерация по дартс, сезон 2023-2024, което се проведе в края на м. април.

Отборът на казанлъчанина от Дартс клуб „Мълния” – Стара Загора, извоюва първото място и спечели шампионската титла в оспорвана борба с 20 отбора от цялата страна. В състава на победителите влизат Драгомир Кьовбашиев - капитан, Димитър Андреев, Динко Господинов и Никола Николов. Най-точните мъже в тази надпревара у нас се поздравиха със заслужена победа над своите конкуренти.

Кьовбашиев има зад гърба си редица успехи в спортната дисциплина, в която усилено тренира от 2019 година. Спечелил е първи места, носител е на национални купи, участник е в националния отбор на България по дратс на Световното първенство в Дания в края на м. септември 2023-та. Арсеналецът съчетава работа си в най-голямото българско машиностроително предприятие – казанлъшката оръжейница, с активен спорт и академично обучение, тъй като от есента на миналата година той е студент в Техническия колеж в Казанлък.