Цецка Иванова от „Арсенал” и нейната съотборничка Цветелина Божилова спечелиха първото място в отборното класиране по дартс в 20-ия Международен работнически спортен фестивал, който се проведе от 5 до 9 юни тази година в комплекс „Св. Св. Константин и Елена”. Състезаваха се отбори в 15 вида спорт - плуване, тенис, волейбол, мини футбол, шах, дартс, петанк, стрийтбол, щафета, тенис на маса, бридж, плажен волейбол, теглене на въже, боулинг, спортна табла.

На почетното първо място в крайното класиране по дартс - жени

Отборът по дартс с арсеналско участие се представи отлично в надпреварата и победи сериозните отбори на АЕЦ „Козлодуй” и комплекса „Марица - Изток”. Дамите се явиха на турнира от името на Работнически клуб „Спорт и здраве – Стара Загора”, така че те защитиха честта на цялата област в състезанието по дартс за жени.

Цецка Иванова участва за втори път в Международния спортен фестивал – дебютът ѝ е бил през 2023-та. Тази година тя вече е на върха в отборната надпревара по дартс, макар че, по думите ѝ, тренира напълно любителски. В индивидуалното класиране е на пето място.Тя е от Стара Загора. От 3 години и половина работи в „Арсенал” - в Завод 4, като оператор на МОПЕВ. Харесва работата си в завода и се чувства на мястото си тук.