118 среща с "Трибуна Арсенал"

Срещи с много и интересни личности от града и станата ви предлага най- новият брой на вестник "Трибуна Арсенал". Освен новини от най- голямата фирма в страната, с най- много работещи в нея, ви очакват срещи с нови лица от листата с кандидати за общински съветници, както и с директора на Завод 3 в "Арсенал" - инж. Георги Добрев- за работа в този специфичен завод, за предизвикателствата в града, в професията и неговата мисия в каузата "Експерти за Казанлък". За последен път за тези избори ви предлагаме и специалната предизборна притурка на вестника, посветена на "Експерти за Казанлък".

Непознати факти за познатия и обичан с музиката му Стефан Диомов, в откровен разговор с читателите на вестника, в който като песенен рефрен "върви" на втори план мотива, че "забравихме да се обичаме". И как можем отново на 70 да открием очарованието на живота.

И в този брой продължаваме поредицата срещи с казанлъшки кметове от началото на миналия век, като елегантно намигане, препратка и жест към днешните кандидати за власт. Този път вълнуващият разказ на Мария Рашкова е за Константин Бозвелиев - именит казанлъчанин, кметувал в периода 1908 -1911 година.

Тези и много други човешки теми за радостите и проблемите на живота ви очакват, ако посегнете към новия брой на вестник "Трибуна Арсенал".

За тези, които нямат време да му се радват на хартия, може с един клик на мишката, да го четат малко по-долу тук на:

http://www.zakazanlak.bg/archive/118.pdf


Благодарим за отделеното време!