За 1 ноември организират конкурс за децата на Казанлък

• Обявяването на резултатите ще се извърши на официалния сайт на Община Казанлък www.kazanlak.bg., Facebook профил - Община Казанлък. Конкурс със заглавие "Будителите в нас" организира по случай 1 ноември Община Казанлък. Той е насочен към деца и ученици на възраст от 4 до 17 години и е в три категории - детска рисунка, най-вълнуващо изпълнение на стихотворение, индивидуално или колективно изпълнение на песен. Конкурсът е под патронажа на кмета на общината Галина Стоянова. Участниците ще бъдат разделени в три възрастови групи: от 4 до 7 години, от 8 до 12 години и от 13 до 17 години.

За участие в раздел "Рисунка" няма специални изисквания към размера и използваните техники, а творбата трябва да бъде изпратена по електронната поща на имейл: k.sabitia@abv.bg.

За изразителното рецитиране на стихотворение и за изпълнението на песен е необходимо кандидатите да направят видеозапис с продължителност до 2 минути и отново да го изпратят на посочения имейл.

Срокът за кандидатстване е 29 октомври 2020 година.

Обявяването на резултатите ще бъде на официалния сайт на Община Казанлък www.kazanlak.bg и във Facebook-профила на Общината.