Трима заместник-кметове вече ръководят Община Казанлък, показва официалният общински сайт към 14 март 2024 година. След като Галина Стоянова за четвърти път спечели кметската надпревара и застана начело на общината след последните местни избори, в екипа си тя задържа заместник-кмета по инфраструктура, строителство и транспорт Даниела Коева. На Коева също за четвърти мандат е поверен посоченият ресор.

От официалната страница на Община Казанлък е видно, че заместник-кмет по хуманитарни политики е доскорошният началник-кабинет и дългогодишен началник на отдел "Култура" Сребра Касева.

Най-новото име в дамския състав е Аксения Тилева, отново според официалния сайт на Община Казанлък. Тя е заместник-кмет с ресор "Стратегически планове и проекти".

В информация, публикувана на 6 март 2024 година в рубриката "Новини" на Община Казанлък, се казва: "Служителите на ДГ № 13 „Мечо Пух“ посрещнаха своя нов директор - г-жа Аксения Тилева с цветя и много вълнение,а досегашният директор - г-жа Емилия Костадинова благодари на служителите си за невероятния професионализъм и добра екипна работа. Избраните директори бяха представени от г-жа Сребра Касева, заместник-кмет на община Казанлък, която им пожела успех на новата позиция, творчески ентусиазъм и позитивизъм...".

Пет дни по-късно в сайта на Общинската избирателна комисия Казанлък, е публикувано Решение № 222 от 11 март 2024 година, с което се констатира прекратяване пълномощията на общински съветник и обявяване на следващия в листата за избран. Съгласно текста в решението, представено е заявление от Аксения Бориславова Тилева, избрана за общински съветник от ПП ГЕРБ, с което е депозирала уведомление по чл. 30, ал. 4, т. 4 от ЗМСМА за назначаването й на щатна длъжност в общинска администрация Казанлък. Общинска избирателна комисия - Казанлък предсрочно прекратява пълномощията на Аксения Тилева като общински съветник и обявява за избран за общински съветник следващия кандидат в листата на ПП ГЕРБ - Тоня Тодорова Келчева, на която се издава удостоверение за това. С дата 11 март 2024 година е и актуализираната информация в официалния общински сайт за заемащите заместник-кметските постове.

Към днешна дата, от прегледа на ръководния общински екип е видно, че без конкретно име стои само четвъртата заместник-кметска позиция - на заместник-кмет по финанси, икономика и инвестиции.