Стенли обединява казанлъшките стилисти за Короната на Царица Роза

Поредната благотворителна инициатива на неуморния стилист от Казанлък, придобил национална популярност, Станимир Нанчев – Стенли, е да обедини стилистите в града на розите за Короната на Царица Роза.

Стенли години наред се грижи за визията на кандидатките за Царица Роза и за самата победителка в конкурса. Но тази година има амбицията да обедини професионализма на своите колеги от Казанлък и желаещите да се включат благотворително в прическите и грима на момичетата в деня на самия избор.

Изборът на 51-ата Царица Роза на Казанлък е на 17 май 2019 година и за този ден Стенли Нанчев кани стилисти и гримьори, които заедно с него ще подготвят момичетата, за да изглеждат ослепително в тази незабравима за тях и за казанлъчани вечер.

До момента, освен организатора на инициативата и топ коафьор на конкурса Стенли Нанчев, желание да се включат са изявили стилистите Живка Чакова, Мария Костова, Мая Панова, Филиз Мехмедова, Стефан Пондев, Десислава Атанасова, Тинка Иванова, Йовка Чолакова, Таня Узунова, Диана Комитова, Боряна Хунева и гримьорите Мария Петкова, Надя Миленова, Франческа и Женя Пашова.

„За съвсем краткото време, в което обявих моята идея, откликнаха много колеги, за което съм безкрайно щастлив и им благодаря от сърце”, каза малко след обявяването на новия си проект Стенли. До деня на конкурса Царица Роза ‘2019 има месец и половина и той се надява още коафьори и гримьори да се отзоват на призива и да обединят знанията и уменията си в името на красотата.

Тези, които искат да се включат в инициативата на Стенли и да покажат своята фантазия в прическите или последните новости в макияжа, могат се свържат директно с него или в неговия салон.