21 стилисти и гримьори се грижат за кандидат-цариците

12 коафьори и 9 гримьори ще се погрижат за визията на кандидатките за Царица Роза ‘2019. Подготовката на момичетата започва в следобедните часове днес, 17 май, а самият спектакъл по избора на Царица Роза тази година е от 19.00 часа в залата на ДК „Арсенал”.

Фризьорите и гримьорите са „на линия” още от рано сутринта и обещават да направят най-стилните прически и най-подходящия грим за 18-те красавици, които ще се борят за царската корона. Майсторите в коафьорството и макияжа в Казанлък за първи път се обединяват заедно в една благотворителна инициатива за подготовката на кандидат-цариците. Идеята е на известния стилист от града на розите Стенли Нанчев, за когото това е поредната благородна кауза. Той успя да мотивира своите колеги и да ги обедини в името на красотата и благотворителността.

Стенли издаде и малко тайни в аванс. Всички 21 стилисти и гримьори ще получат специални грамоти от кмета на община Казанлък за тяхното участие и съпричастност към каузата. Специални гости са представители на фирма FАNOLA, които ще изненадат участничките в конкурса. И още един сюрприз – д-р Веселина Бельова, която успешно работи в сферата на естетичната дерматология, също ще бъде гост на конкурса и ще връчи своята специална награда на едно от момичетата.

Стенли Нанчев, който е главен стилист на конкурса „Царица Роза ‘2019”, заедно със своя екип от салон „Стенли Стил” ще се включи както в направата на прически, така и в грима на момичетата. Живка Чакова, Вяра Димитрова, Мила Митова, Хриси Игнатова, Мая Панова, Филиз Мехмедова, Стефан Пондев, Десислава Атанасова, Таня Узунова, Боряна Хунева, Диана Комитова, Йовка Чолакова, Мария Петкова, Франческа, Павлина Ангелова, Неси Димитрова, Ема Шойлева, Кристина Колева, Теодора Симеонова са майсторите от Казанлък, които напълно благотворително ще работят за прекрасната визия на кандидатките за Царица Роза ‘ 2019.