Разбит автомобил, пиян шофьор и разкрити крадци На 24 ноември в Участък – Мъглиж при РУ - Казанлък е получено съобщение от 41-годишен мъж от гр.Казанлък, за разбит товарен автомобил, паркиран на ул. "Зора" в гр. Мъглиж. От извършеният оглед е установено, че в периода от 22.30 ч. на 23 ноември до 08.20 ч. на 24 ноември неизвестен извършител е разбил преден ляв прозорец на врата, на т.а. "Фиат Дукато" и е отнел сумата от 1300 лв. По случая е образувано досъдебно производство.


На 24 ноември в РУ - Казанлък е образувано бързо производство срещу Д.М., на 49 г., от с.Ветрен, общ.Мъглиж, затова че на същата дата, по ул.''Българско опълчение'' в с. Ветрен, е управлявал л.а. ''Пежо 306'', под въздействие на алкохол - 2.52 промила, установено с техническо средство. Същият е задържан в РУ - Казанлък за срок до 24 часа.


В бюлетин №329/16 г. на ОДМВР - Стара Загора е отразена кражба на акумулаторна батерия от л.а. "Опел Астра", който е бил паркиран в ЖК "Изток“, гр. Казанлък. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия на служители на с-р КП при РУ-Казанлък са установени извършителите на деянието - М.И. на 33г., М.П. на 28г. и непълнолетен младеж - тримата от гр.Казанлък. На М.И. и М.П. е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража" за срок от 72 часа.