Сдружение за децата връчва годишните си награди На 16 юни ке се проведе церемонията по връчване на Годишните награди „Бъдеще за децата“ 2022‘, подкрепа на каузата – „За децата на Казанлък!”

През 2015 година, Сдружение “Бъдеще за децата” гр. Казанлък създаде годишна едноименна награда, чрез която местната организация засвидетелства своето уважение към хората – общественици, граждани, приятели на детето, дарители, фирми и граждански структури, които са подкрепили децата.

Право на номинация имаха всички организации работещи с деца - училища и детски градини, клубове, читалища, детски центрове и др., общественици, граждани.
Сдружение „Бъдеще за децата” получи общо 23 номинации.

Както всяка година, и сега Сдружение “Бъдеще за децата” ще даде и три отличия за кампании инициативи, които са реализирани в подкрепа на децата/ или са с участието на деца/ученици, проекти и/или дейности, които ще са допринесли повишаване благосъстоянието на децата (здравеопазване, спорт, образование, гражданско участие, …)

Избор на наградените се извърши от Комисия в състав от пет души – членове на Управителния съвет и Общото събрание на организацията и Председателя на сдружението.

Церемонията „ГОДИШНИ НАГРАДИ БЪДЕЩЕ ЗА ДЕЦАТА“ 2022 ще се проведе на 16.06.2022 година, от 18:00 часа, в град Казанлък, зала „Театър Любомир Кабакчиев“ /бившото кино Лекс/.