Продължаваме в същия дух. Не обещаваме. Правим.

Ние ви предлагаме най- добрата листа с кандидати за общински съветници- хора с без партиен цвят, необременени, хора с възможности и желание да работят безкористно, всеотдайно и в полза на хората.
Така беше досега, така и ще продължим и занапред.
Нашата група на Експертите, които на тези избори сме с ново име – „Алтернативата на гражданите“, продължаваме в същия дух.
Безрезервно, безвъзмездно, с отношение и мисъл за бъдещето на Казанлък и на общината.


С тези думи представи листата с кандидати за общински съветници от местната коалиция „Алтернативата на гражданите“, Почетният гражданин на Казанлък и водач на листата Николай Ибушев- изпълнителен директор на „Арсенал" АД.
Той, заедно с кандидатите за съветници от листата се срещнаха със симпатизанти и съмишленици, хора, които подкрепят каузата на Експертите – за още повече добро в Казанлък и района.


Безспорно в Казанлък се случиха много добри неща, но може да се случат още повече и по-добри, заявиха на срещата кандидатите за съветници.
Те изразиха категоричната си убеденост, че и занапред ще продължат компетентно и с опит да участват в работа на Общинския съвет на Казанлък, за да се вземат най- добрите решения за гражданите на общината, а проблемите се решават с минимални средства и максимална ефективност.


Ние не обещаваме, ние правим, категорични бяха Експертите от листата на местна коалиция „Алтернативата на гражданите“.


Защото великите неща никога не се правят от един човек.
Те се правят от група хора- действащи с постоянство, яснота и опростеност така, както групата на „Алтернативата на гражданите“, на Експертите на Казанлък действа вече 11 години.

На изборите на 27 октомври в листата с кандидати за общински съветници под №70 в интегралната бюлетина.

https://www.facebook.com/alternativatanagrazhdanite/
https://alternativatanagrazhdanite.com/

http://www.zakazanlak.bg/alternativata-na-grazhdanite-mestni-izbori-2019-43





Защо избирам да подкрепя местната коалиция „Алтернативата на гражданите“?

Корнелия Владева- учителка

Аз познавам голяма част от личностите, включени в листата с кандидатите за общински съветници. Познавам ги лично. И считам, че това е от изключително значение за доверието към един човек: да знаеш какво могат, колко честни и мъдри хора са. Харесвам и подкрепям каузата на тези хора, на бившите Експерти за Казанлък да работят в полза на нашия град и общината. Според мен имаме нужда от такива хора, които да могат да виждат по далече от днешния ден. Да носят отговорност и с делата си и живота, който имат да са показали, че са хора, на окито може да се разчита. Не само в щастливи моменти.


Никола Георгиев Пейчев- пенсионер
Бивш арсеналец

Аз прекарах 25 години от трудовия си път в „Арсенал“. Познавам ги тези момчета- Арсеналците от листата на „Алтернативата на гражданите. Следил съм тяхната работа през последните години в Общинския съвет и мисля, че такива хора са много нужни на града ни. За които нито поста, нито парите са нещото, което да е повод да се раздават за града си. Знам, че помагат на много хора. Компетентни са и работят сърцато. Казанлък няма нужда от случайни хора, които да го ръководят. Нужни са ни компетентни хора, с опит и здрав гръб.



Мария Чакова – Казанлък

Моят мотив да съм тук и да подкрепям листата на коалицията „Алтернативата на гражданите“ е, че благодарение на тези хора Казанлък изглежда различно в последните години. Не омаловажам направеното Общината, но Казанлък е такъв в голяма степен именно на работещия „Арсенал“. А за да работи, както господин Ибушев казва, „за да върви влакът“, са нужни компетенти и способни хора. Когато носиш на раменете си отговорността за работата и доходите на 10 хиляди души, можеш да имаш претенцията да участваш и носиш отговорност за решенията, свързани с твоя град. За хората от общината. Вярвам на хората от тази листа, защото познавам много от тях. И знам какво могат, какви хора са. Това е важно. За Казанлък изключително важно.




Лальо Лалев- Казанлък

В листата на „Алтернативата на гражданите“ са хора, които знаят какво пряват. Показали са го и го доказват всеки ден. Аз работя в „Арсенал“ и искрено участва с подкрепата си за тези хора. Големи мъже са. Не се съмнявам в избора си и неговата правота- „Алтернативата на гражданите“. Свестни и съвестни. Такива хора трябват в съвета на Казанлък. Огромна част от големите личности на днешен Казанлък са тук, според мен. В „Алтернативата на гражданите“.