През месец февруари 2021 г., Сдружение “Бъдеще за децата” и “Ангели за България” ще подкрепят 60 семейства с деца със специални потребности и възрастни социално слаби хора с хранителни продукти от първа необходимост. Всеки един пакет е на стойност 60 лв. Обща сума на акцията е 3600 лв., а срокът на изпълнение – до 28 февруари т.г.
Това е поредна възможност, с която местната неправителствена организация, може да подкрепи семейства в риск.

По думите на Мария Гинева, изпълнителен директор на Сдружение „Бъдеще за децата“, каузата на сдружението е да отговори на потребностите на всяко дете в риск, независимо от условията, в които живеем днес. "Нашата мисия е една покана за обединение в подкрепа на децата в риск и техните семейства. Благодарим на „Ангели за България“ че ни се довериха и сме партньори в тази кауза", казва още Мария Гинева.

А “Ангели за България” има амбицията да обедини българи, живеещи в чужбина, които искат да помагат на техни нуждаещи се сънародници в България. "В България има много хора, които се нуждаят от помощ, но има и стотици хиляди българи в чужбина, които имат силно желание да помагат на сънародниците си. Поканваме всеки желаещ да се включи в инициативите ни с идеи, предложения, работа или по начин, по които може да допринесе най-добре. Дори и малка част от нас да се обединят в тази дарителска кауза, заедно ще правим чудеса всеки месец“, обясняват целите си от „Ангели за България“.

Макар да съществува само от два месеца, организацията вече е набрала хиляди последователи и е подпомогнала няколко инициативи. Зад нея стои денонощният труд на пет българки, които носят родината в сърцето си, макар че живеят извън пределите ѝ.